Dream Car Art Contest

Da, este vorba despre un concurs!

Se numeste Dream Car Art Contest si este un concurs organizat de catre Toyota Motor Corporation, din Japonia, adresat copiilor cu varste de pana in 15 ani.

Mie mi se pare a fi o idee extrem de atractiva. Din doua motive: Este adresat copiilor cu reale talente artistice(este vorba de desen), care isi pot dezvolta intr-un mod constructiv abilitatile artistice, iar premiul mi se pare mai mult decat interesant, deoarece intr-o era in care calatoriile sunt atat de importante, ca si copil, a avea sansa de a cunoaste indeaproape o alta cultura, atat de diferita in esenta ei de cea occidentala clasica, poate reprezenta o noua deschidere catre aspiratiile viitoare.

Imagine

Fiind binecunoscut faptul conform caruia copiii sunt un izvor nesecat de imaginatie, si in acelasi timp mintea lor acceptand informatii mult mai usor decat mintea unui adult, consider ca orice parinte responsabil, care cunoaste faptul ca are un copil talentat la desen, i-ar putea oferi acestuia posibilitatea de a participa la o astfel de competitie. Cine stie? Poate chiar copilul tau ar putea imprima prin intermediul desenului sau despre masina visurilor, imaginea viitoare a masinilor Toyota. Pentru copil va fi, oricum, o joaca. Pentru ca asta fac ei: se joaca. Si le place.

Asa ca va invit dragi parinti sa le spuneti copiilor vostri despre acest concurs. Sa ii provocati sa participe. Sa ii lasati sa se joace. Pentru ca pot castiga!

Detaliile despre concurs le gasiti aici.

Articol scris pentru Superblog2013

Advertisements
This entry was posted in SuperBlog 2013, Ultimele Aberatii and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s