Idei nocturne

In primul rand doresc sa va atrag atentia asupra unui eveniment caritabil organizat de catre motociclistii de la Free Riders impreuna cu barul Rock’n Regie! Este vorba de a 5-a editie “Maini pentru maine” care a devenit deja un eveniment consacrat in perioada sarbatorilor,  menit sa aduca la lumina anumite cazuri sociale, care fara acest tip de evenimente nu ar deveni cunoscute, si probabil nici macar nu si-ar gasi o rezolvare.

Image

Si cred ca merita ca ele sa isi gaseasca o rezolvare prin intermediul nostru. Asa ca va invit la concert. Pe data de 19 decembrie va puteti bucura de cei de la trupa The Rise Of the City King(The R.O.C.K.), vineri 20 decembrie, puteti sa ii ascultati pe cei de la CALEnDAR, iar sambata 21 decembrie, va veti putea bucura impreuna cu trupa Micul Paris. Costul biletului de intrare este de 10 lei, bani care vor fi donati in incercarea de a oferi o viata decenta unei familii cu probleme. Locatia o gasiti aici. Totodata mentionez ca acestui eveniment alaturi de organizatorii obisnuiti adica barul Rock’n Regie, clubul moto Free Riders, si celor de la ConcerteAzi, li s-au alaturat Cabral, fundatia Zambet si Suflet, si Rock Fm. Sa ne alaturam si noi aceste frumoase initiative. Pentru ca impreuna putem fi mai buni, si impreuna putem realiza multe. Si putem oferi mai mult.

In alta ordine de idei, mi-as dori ca in cadrul acestui blog sa existe si o pagina de “guestpost” . asa ca voi incepe astazi prin a provoca doua tipuri de persoane: o bloggerita, si o non bloggerita (dar din ce am aflat o cititoare destul de veche a acestei pagini).

Dana Lalici(o persoana care deja nu mai are nevoie de prezentare – castigatoarea editie 2013 a Superblog), rugamintea mea pentru tine este sa te pui in locul unui cititor si sa iti raspunzi la intrebarile pe care le-ai adresa castigatoarei Superblog.

Iar pe Ioana, cititoarea care mi-a spus ca ma citeste de ceva vreme, o invit sa scrie despre un subiect la alegere proprie. Stiu ca reprezinta o provocare imensa pentru tine. Si mai stiu ca vei face fata cu brio. Asa ca… spor la scris. Te vom citi cu drag.

Sper sa obtin reactii pozitive la aceste idei.. asa ca va invit sa comentati . Si nu in ultimul rand sa participati la concertele enumarate mai sus.

 

Advertisements
This entry was posted in Pareri and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Idei nocturne

 1. Andrei says:

  Bune idei. Cam ciudate pentru ora asta, dar bune. Distractie placuta la concerte!

 2. Dana Lalici says:

  Stai sa vad daca am inteles bine: eu pun intrebari si tot eu imi raspund?

 3. Adela says:

  Execelenta ideea “Maini pentru maine”! Nu stiam de acest eveniment caritabil, insa iti multumesc pentru ca am putut afla prin intemediul articolului tau!
  Stii, azi chiar cautam bloguri noi…si, pare-se, ma opresc asupra unor anumite bloguri, din articolele carora aflu despre evenimente noi si exatrordinare! Sper sa pot ajunge la unul din concerte. Faci o treaba minunata, felicitari!

  • vladvvlad says:

   eu nu fac nimic! Cei din Free Riders, Rock’n Regie, Concerte Azi.. ei sunt eroii… ei merita toate felicitarile, si aprecierile. Si te rog sa iti faci timp sa participi… pe langa faptul ca te vei simti extraordinar, vei fi o parte componenta a unui mic miracol 🙂

 4. Pishky says:

  fain.. câte lucruri faine sunt când vin eu în București :))

 5. Pingback: Interviu cu o castigatoare… in fata vietii | Aberatii pe diverse teme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s