Raspuns intarziat

Acum ceva vreme, Daniel m-a provocat la o leapsa simpla.

Imagine

Din nefericire, lipsa de timp, combinata si cu lipsa de chef de a scrie m-a facut ca abia azi sa raspund acestei lepse. Mai ales ca era vorba si despre termene. Dar sa nu o lungesc.

1. Care este “relatia” ta cu intarzierile (in viata, in blogosfera etc.)

In general, in off line, nu suport sa intarzii. Ajung mereu cu minim 5 minute mai devreme. In online in schimb, tine de alte deziderate. Dupa cum spuneam si mai sus : timp, chef de a scrie, posibilitati tehnice. Daca nu am acces la internet de o viteza cat de cat multumitoare, evit sa ma stresez a scrie. WordPress ul este o platforma greoaie cand este vorba de latimi de banda mici.

2. Cat de repede raspunzi la comentarii. Care ar fi intarzierea acceptabila?

Uneori nu raspund deloc. Depinde de comentariu. Cam 99% din comentariile primite au fost moderate si publicate. Daca simt nevoia de a raspunde, o fac. Daca nu, nu o fac. Depinde.

3. La cat timp dupa un eveniment scrii un articol. Si la cat timp inainte 🙂

Depinde de eveniment. In principiu, daca nu este vorba de un eveniment care sa aiba nevoie de promovare suplimentara, scriu dupa, la o zi maxim doua. daca este vorba de evenimente umanitare, exista posibilitatea de a mentiona ceva inainte. Daca nu, prefer sa scriu dupa. Nu de alta dar daca apare ceva si nu pot participa, devine ciudata situatia. Si intodeauna prefer sa imi exprim parerile proprii asupra respectivului eveniment decat sa cer pareri din exterior. Ochii mei consider ca sunt cea mai buna lupa pentru ceea ce public pe blog.

4. Cum faci ca sa nu intarzii?

Nu stiu. Este o chestie naturala. Stiu ora la care trebuie sa ajung, si ma incadrez. Pur si simplu. Referitor la Online, dupa cum am spus, este mai greu. Drept dovada, toate penalizarile “castigate in Superblog2013” s-au datorat exclusiv intarzierilor care au cumulat si pana la 6 zile pentru un articol.

5. Cat de repede raspunzi la o leapsa?

Are sens sa mai raspund la aceasta intrebare in conditiile in care am aflat de aceasta leapsa acum circa 9 zile?

Nu voi preda aceasta leapsa mai departe pentru ca este .. intarziata. Dar multumesc de invitatie. Raspunsurile au fost naturale. Fara Aloe vera !

Advertisements
This entry was posted in SuperBlog 2013 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Raspuns intarziat

  1. Natural says:

    Intarziat de frumoase reaspunsurile 🙂

  2. Faza asta cu “uneori nu raspund deloc la comentarii” e naspa. Ca simti nevoia sa raspunzi sau nu, este de bun simt sa o faci, pentru ca cititorii ti-au lasat totusi o parere la articol. :)) Nu stiu daca ai observat dar chiar pusesem intrebarea asta pe Facebook: “Mai comentati pe un blog unde administratorul nu va raspunde la comentarii?”. Ghici ce, toti au spus ca nu se mai intorc pe respectivul blog sa comenteze. :)) Deci iesi in dezavantaj 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s