Cinic

Si fara sentimente! Poate e mai bine asa. Poate e mai bine sa nu simti nimic! Sa fi un robot! Sa nu conteze nimeni si nimic! Sa fi programat sa te gandesti doar la tine! Un program bun. care in mod normal nu da erori. Esti tu cu tine. Sunteti ok. Nu apare nimeni din exterior care sa strice aceasta ecuatie. Si totusi uneori algoritmul da erori. Iar programul tau nu stie sa faca fata noii situatii. Desi incearca. Si apare sintagma: “error”. Reset! Probabil cea mai buna solutie. Desi, resetul nu stie sa stearga fisierele corupte. Doar face abstractie de ele. Si atunci algoritmul incearca sa se adapteze. Sa faca ceva in sensul in care vrei mai mult. nu te multumesti doar cu tine. Dar, oricat ai incerca, iti dai seama ca este degeaba. Sau poate nu ai incercat destul. Sau poate nu ai incercat deloc! Nu ai stiut cum! Modul de programare nu ti-a permis! Si la un moment dat(pe care il asteptai) inevitabil, vei infrunta realitatea! Vei afla ca esti pe locul 2, 3… etc. Iti vei da seama ca nu totul se desfasoara asa cum ai crezut tu ca va fi! Vei realiza ca nu ai “n” sanse! Cand ai avut sansa nu ai stiut sa profiti de ea(al dracu algoritm). Iar cand ti-ai dat seama cam cum sta situatia, era prea tarziu!

Ce faci in acest caz? Mergi mai departe! Reset! Hide the bad files! Move on! No feelings! Poate o sa invat intr-o zi sa nu simt nimic! a mers uneori ! Si a mers bine! Poate va functiona si in viitor! Acum doar … doare! Dar maine e o noua zi! RESET!

Advertisements
This entry was posted in Ultimele Aberatii. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cinic

  1. Rodica says:

    Poate ca sfârșitul e un nou început…

  2. allexyanna says:

    Orice inceput are un sfarsit insa depinde cum este privit fiecare “sfarsit”…pentru mine fiecare sfarsit reprezinta un nou inceput,o noua experienta si performanta in ceea ce reprezinta formarea personala.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s