Indiferența ucide

free 

Sub titlul complet “€œIndiferența ucide! Donează pentru viațăƒ, investește in viitor!” asociația moto FreeRiders și Rock’N Regie, având ca parteneri Asociația Club Ford Romania și Lugera Cafe și Pemotoare.ro, organizează în perioada 22-26 septembrie, o campanie de donare de sânge care se adresează tuturor celor ce își doresc să se implice în acest demers.
Campania are două scopuri finale:

– un ajutor dat spitalelor în vederea acoperirii deficitului de sânge

– echivalentul în lei al bonurilor valorice ce vor fi obținute cu această ocazie(dacă se va opta pentru donarea lor) va fi utilizat în scopul de a oferi unor copii instituționalizați șansa de a ieși din mediul relativ închis în care trăiesc și de a participa la activitƒăți interactive, culturale și recreative, sau pentru susținerea unor copii cu rezultate deosebite la învațăturaƒ (olimpici, castigaƒtori de concursuri naționale sau internaționale), dar făƒrƒă posibilităƒți materiale deosebite.

Având în vedere că oricare dintre noi ne-am putea afla în situația de a avea nevoie de sânge, vă rog participați la această campanie! Există oameni care au nevoie de ajutorul vostru. Pentru mai multe detalii vă puteți adresa organizatorilor aici.

Consider că împreună putem oferi o șansă! Să mergem să donăm!

Advertisements
This entry was posted in Pareri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s